Nechoďte na OH po svojich! Prenajmite si v Kórei auto

Fanúšikovia olympijských hier, ktorí ste sa práve teraz prebudili a zistili, že sa už nechcete na OH dívať v televízií, ale chcete byť priamo tam, máme pre vás najdôležitejší motoristický tip: Prenajmite si v Kórei auto!
Vydané  Text: 
Pokiaľ ste „naškriabali“ na letenku a ubytovanie, keď sa všetky ceny hýbu v červených číslach, určite máte navyše pár kórejských drobných na požičanie auta, či do Ázie práve letíte, alebo ste už pár dní v Kórei. Trochu sme vám zisťovali, čo by vás pri tom čakalo…
Každý športový areál, kde sa preteká má vybudované veľkokapacitné parkovanie. Nemusíte sa báť, že by ste okolo štadióna krúžili dve hodiny. Pokiaľ chcete vidieť aj iné atrakcie, než iba olympiádu, s požičaným autom budete flexibilní a dostanete sa do všetkých dostupných parkov a iných miest. Navyše, počet autobusov a vlakov, prevážajúcich turistov na OH je limitovaný. **Požičovňa sa vyplatí!**
**Pokiaľ si chcete v Kórei požičať auto, musíte myslieť na…** **1.** Medzinárodný vodičský preukaz **2.** Kúpenie diaľničných známok **3.** Majte pri sebe cash, v areáloch sú bankomaty rýchlo vyprázdnené **4.** Na pumpách plaťte hotovosťou, karty berú iba kórejské **5.** GPS navigácia je už obyčajne v aute **6.** Dodržujte rýchlosť. Kórejčania ju merajú veľmi fikane svojím elektronickým systémom a vy dostanete po prekročení bloček rovno do požičovne, ktorá si pokutu stiahne pri odovzdávke auta **7.** Veľa požičovní je partnerom amerických solídnych firiem ako je napr. Herts partners a pod. Môžete im veriť.
**Tak šťastnú cestu a držte tam našim palce!** *Zdroj: medium.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!