Novinka

ORLEN spustil mobilnú aplikáciu s vernostným programom

Sieť čerpacích staníc ORLEN spustila mobilnú aplikáciu, ktorá zákazníkom ponúka výhody ako vernostný program a navigáciu do vybranej čerpacej stanice.

Vydané  Text: 

Zákazníci môžu v ORLEN aplikácii získavať body za platby pri nákupe pohonných látok, tovaru a služieb na plnohodnotných i samoobslužných čerpacích staniciach, a to v hotovosti či bezhotovostne po predložení QR kódu obsluhe. Následne si nazbierané body môžu zákazníci vymeniť za vernostné odmeny priamo na čerpacej stanici alebo u partnerov siete ORLEN.

Stačí si bezplatne stiahnuť mobilnú aplikáciu ORLEN a zaregistrovať sa. Za každé minuté euro zákazníci získajú 1 bod. Pre nových zákazníkov je pripravený darček v podobe uvítacieho bonusu vo forme 150 vernostných bodov, ktoré sa na konto pripíšu po vykonaní transakcie v minimálnej hodnote 10 eur. Príjemným prekvapením je pripísanie ďalších bodov za zdieľanie aplikácie s priateľmi a vyplnenie profilu. Bonusové body dostanú aj v rámci narodenín a iných špeciálnych príležitostí.

Ďalšou novinkou v kombinácii s lokalizačnými službami v mobilnom zariadení používateľa je možnosť navigácie k najbližšej čerpacej stanici v sieti ORLEN. V detaile stanice sú zobrazené aj informácie ako sú otváracie hodiny, ponuka palív a doplnkových služieb.

ORLEN aplikácia registrovaným zákazníkom ponúka aj informácie o novinkách, akciách a aktuálnych súťažiach. Aplikácia funguje v prostredí Android a iOS a je možné ju zadarmo stiahnuť a nainštalovať z Google Play aj App Store.

Sieť čerpacích staníc ORLEN vstúpila na Slovensko v roku 2019. Na svojich 93 čerpacích staniciach v Slovenskej republike ponúka palivá Efecta, prémiové palivá Verva a doplnkový predaj a občerstvenie pod značkou Stop Cafe. ORLEN vydáva aj vlastné tankovacie karty EASY a BUSINESS.

Inzercia









Pokračujte na ďalší príspevok »



Servis

Štatistika porúch ADAC 2024: Ktoré jazdené autá sú najviac a najmenej spoľahlivé? Majú elektromobily menej porúch?

  • Ktorý jednoduchý komponent najčastejšie paralyzuje autá? Štatistika porúch od ADAC je analýza zahŕňajúca 156 modelových radov vozidiel.

     Nová štatistika poruchovosti ADAC ukazuje nielen to, ktoré autá sa v roku 2023 kazili najčastejšie, ale aj to, či sú skutočne elektromobily spoľahlivejšie. 
  • Rozhovor

    Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.