ROZHOVOR S JOZEFOM KABAŇOM: Kedy uvidíme prvé BMW s rukopisom slovenského dizajnéra?

Na slovíčko s Jozefom Kabaňom
Vydané  Text: 
Bývalý slovenský šéf dizajnér automobilky Škoda zamietril začiatkom minulého roka hľadať nové výzvy do BMW, kde nahradil Karima Habiba. **Kedy uvidíme prvé BMW z pera Jozefa Kabaňa?** Na cestách tak za tri roky, ale už na budúci rok môžete očakávať prvé štúdie a projekty. **Zmenia sa BMW pod vašou taktovkou?** Určite to spozorujete, ale v tejto chvíli vám neviem povedať aký ostrý bude prechod. To sú veci na ktoré iba teraz vznikajú. Mám svoju predstavu, no tvary modelov sa budú ešte formovať. Teraz sa s tímom „oťukávame“ a spoznávame. **Budete mať v Mníchove vplyv aj na korporátnu architektúru, či oblečenie?** V škodovke to vyplynulo tak nejako samo a prirodzene. Samozrejme je fajn, ak je celkový dizajn značky aj smerom von zladený a previazaný. **Ako veľmi sa líši práca pre Škodu a pre BMW?** V zásade je to rovnaké, hoci v Mníchove mám koncernového šéfa Adriana van Hoydonka pár metrov od seba. V mnohom je tak komunikácia rýchlejšia a príjemnejšia.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.