Fotogaléria:Číslo 206 žije

Sezóna slovenského pretekára vo FIA ETCC začína už tento víkend. Pripravený je jazdec aj jeho auto, s ktorým mu pomohli aj fanúšikovia.


Slovenský pretekár Maťo Homola štartuje túto sezónu v seriáli FIA ETCC na vozidle SEAT Leon Cup Racer. Dnes odhalil nový dizajn automobilu a predviedol ho po prvý krát na verejnosti. Finálny vzhľad auta vznišiek zo súťaže, do ktorej sa mohli zapojiť fanúšikovia, ktorí poslali celkovo 93 návrhov zo štyroch krajín. Víťazný dizajn od Filipa Čečila z Brna vybrali zástupcovia značky SEAT a tímu Homola Motorsport.

Seriál FIA ETCC sa začína už tento víkend na Hungaroringu, kde Maťo auto aj testoval. Na Slovakia Ringu sa predstaví 17.-21. júna, [celkovo pozostáva seriál zo 6 podujatí](http://www.autoviny.sk/novinky/15496-mato-homola-sa-chce-stat-v-roku-2015-majstrom-europy).

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!