Porsche sa spojilo s výrobcom švajčiarskych hodiniek TAG Heuer! Takto vyzerá ich prvý produkt:

Spoločnosť Porsche a švajčiarsky výrobca luxusných hodiniek TAG Heuer spojili svoje sily v strategickom partnerstve. **V rámci dlhodobého spojenectva majú prémioví výrobcovia v úmysle spoločne pristupovať tak k športovým súťažiam, ako aj k vývoju produktov.** Ako prvý krok predstavili partneri nové hodinky TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph. *„Silné priateľstvo našej značky so spoločnosťou TAG Heuer existuje už desaťročia… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Spoločnosť Porsche a švajčiarsky výrobca luxusných hodiniek TAG Heuer spojili svoje sily v strategickom partnerstve. **V rámci dlhodobého spojenectva majú prémioví výrobcovia v úmysle spoločne pristupovať tak k športovým súťažiam, ako aj k vývoju produktov.** Ako prvý krok predstavili partneri nové hodinky TAG Heuer Carrera Porsche Chronograph. *„Silné priateľstvo našej značky so spoločnosťou TAG Heuer existuje už desaťročia a som viac ako šťastný, že teraz podnikáme ďalšie kroky v rámci strategického partnerstva,“* hovorí Detlev von Platen, člen výkonnej rady pre predaj a marketing v spoločnosti Porsche AG. *„Spájame to, čo majú naši zákazníci na nás oboch najradšej – autentické dedičstvo, vzrušujúce športové udalosti, jedinečné životné skúsenosti a plnenie snov. Obaja sa snažíme vytvoriť pre naše komunity jedinečné a čarovné momenty. Teraz sa tešíme, ako to urobíme spoločne. “* *„Spoločnosti TAG Heuer a Porsche majú, samozrejme, spoločnú históriu a hodnoty, ale čo je dôležitejšie, zdieľame spoločný postoj,“* hovorí Frédéric Arnault, generálny riaditeľ spoločnosti TAG Heuer. Vďaka tomuto dlhotrvajúcemu priateľstvu sa spoločnosti TAG Heuer a Porsche konečne oficiálne spojili!
### Spoločné dieťa Carrera je ikona, ktorá je spájaná s Porsche aj firmou TAG Heuer po celé generácie – bola to teda prirodzená voľba pre prvú kreatívnu spoluprácu. **Nový chronograf je poctou dedičstvu dvoch značiek** a ponúka prvý pohľad na to, čo môžu spoločne obe firmy dosiahnuť. Na lunete je viditeľný gravírovaný nápis Porsche a jeho nezameniteľný font bol použitý aj pre indexy. **Ciferník vytvorený špeciálne pre tieto hodinky má pripomínať asfalt a vyjadruje vášeň pre cesty,** zatiaľ čo arabské číslice majú pripomínať budíky z palubných dosiek športových automobilov Porsche. Hodinky sú prezentované buď na mäkkom remienku z luxusnej teľacej kože, alebo na prepojenom náramku odrážajúcom závodný vzhľad. Srdcom hodiniek je švajčiarsky strojček Caliber Heuer 02 s impozantnou 80-hodinovou rezervou chodu.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!