Podivne nostalgické: Fotky opustených áut môžu byť krásne, krásne, krásne! (GALÉRIA)

Na svete je mnoho opustených áut, ktorých osud ponechali majitelia už dlhé roky na „verím v boha“! Ak by ste si mysleli, že si s nimi príroda neporadí, mýlite sa.
Vydané  Text: 
Zdá sa, že takmer všetky staré relikvie z dávnej minulosti by mohli rozprávať svoj opustený príbeh. Kedysi boli cenným majetkom bohatých. Dnes však nie sú iba kusmi železa. Rovnako ako zrúcaniny staroveku, aj tieto staré opustené hračky vyvolávajú dostatok emócií.
Vždy, keď vidíme auto, ktoré niekto nechá hniť a rozpadať sa, sme zvedaví, prečo. Niektoré z týchto vozidiel boli ukradnuté počas vojny, alebo ich majitelia opustili počas masového exodu obyvateľstva, ktorí si bežali zachrániť život. Iné boli cenenou zbierkou niekoho, kto nemal rodinu alebo dedičov, a tak ostali stáť v opustených garážach, na pozemkoch… kedysi milované, dnes už zabudnuté.
Obrazy opustených automobilov nás vždy vedia zosmutnieť, sú horkosladké a podivne nostalgické, ako keď si spomínate na svoju prvú jazdu vo vlastnom aute. Existuje určitá krása „v ničení“, ako je zrejmé z týchto priam éterických fotiek. *Zdroj: autocar.co.uk*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!