Bude vám ich ľúto: 17 áut, ktoré padli do rúk vandalom! (GALÉRIA)

Ak sa niekedy vaše auto dostalo do rúk vandalom, asi viete, o akej bolesti hovoríme. Nehovoriac o finančnej strate, ktorú vedia spôsobiť. Ticho zaparkované vozidlá sa stávajú ľahkým terčom, pretože sa nemôžu brániť.
Vydané  Text: 
Zdroj: jalopnik
**Už to nie sú iba vajíčka, ktorými sa kedysi ohadzovali…** Keď sa vandal rozhodne vozidlo poškodiť, nič mu nestojí v ceste. Ani alarm, ani pes, ktorý by ho zvnútra strážil. Bohužiaľ. Podľa policajných štatistík, existuje iba malá nájde, že sa páchateľ tohto činu niekedy nájde.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.