VIDEO: Zverejnili prvé zábery Batmobilu v novom Batmanovi (2021)

Zdá sa, že producenti filmu dobre vedia, ako zaujať fanúšikov áut.
Vydané  Text: 
Tešíte sa na nový film o Batmanovi? Premiéru bude mať budúci rok a už dnes ho sprevádza slušná kontroverzia. Keď prvýkrát padlo meno jeho nového predstaviteľa, Roberta Pattinsona, bolo to ešte v čase, keď nebolo nič oficiálne potvrdené. Robert v jednom z nedávnych rozhovorov priznal, že [sa obával, že rolu nakoniec nedostane](https://www.unitedlife.sk/prve-zabery-roberta-pattinsona-ako-noveho-batmana-su-na-svete/). Vlna „hejtu“ bola skutočne veľká a v tom čase nemal ešte nič isté. Obavy, že sa tvorca nového filmu o temnom rytierovi, Matt Reeves, zľakne a radšej sa poobhliada po niekom, boli teda na mieste. Napokon ale ani negatívne ohlasy na internete neboli tak intenzívne, aby sa Pattinson novým Batmanom nestal a dnes už vieme aj to, ako bude vyzerať oblek populárnej komiksovej postavičky. Najnovšie sa fanúšikovia Batmana dočkali aj ďalších vizualizácií – je na nich Batmanovo nové auto. A značne sa líši od toho, na čom jazdieval vo filmoch doteraz. Automobil má očividne retrodizajn, čo značí jeho starší ročník výroby. Možno sa jedná o starší Ford GT po drastickej úprave (?) Je potrebné uviesť, že nový film sa bude týkať Batmanovych začiatkov, konkrétne sa má jednať o prvý a druhý rok jeho hrdinskej činnosti. Práve tu môžeme nachádzať dôvod, prečo hrdina stojí pri takomto automobilovom kúsku a nie pri niečom, čo vyzerá ako obrnené vozidlo v štýle Nolanovych filmov. V každom prípade nás týmto detailom producenti zaujali a sme zvedaví, ako to bude s Batmobilom v samotnom filme.

Spomínate si ešte na úplne prvý Batmobile? Takto prebehla jeho evolúcia vo filme a v televízii (GALÉRIA)

Vo filme aj v televízii sa Batmobile podrobil neuveriteľným zmenám odkedy prešiel z komiksu na obrazovku. The Dark Knight sa prvýkrát objavil v roku 1939 v čase májového vydania detektívneho komiksu a odvtedy sa stal vítaným číslom komiksu a čo je ešte dôležitejšie, na našich obrazovkách.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.