Ak podnikáte, zadovážte si palivovú kartu OMV Card s funkciou Routex

Palivová karta pre firmy a podnikateľov, ktorá okrem fixných zliav z aktuálnych cien na všetkých čerpacích staniciach OMV ponúka aj balík výhodných služieb. Pozrite si prehľad toho najdôležitejšieho o OMV Card s funkciou Routex. ### Plná výhod Služby OMV tankovacej karty využijú najmä firmy s ročnou spotrebou paliva viac ako 6 000 litrov, čo sa rovná približne trom osobným vozidlám vo… Prečítať celé
Vydané  Text: 

Palivová karta pre firmy a podnikateľov, ktorá okrem fixných zliav z aktuálnych cien na všetkých čerpacích staniciach OMV ponúka aj balík výhodných služieb. Pozrite si prehľad toho najdôležitejšieho o OMV Card s funkciou Routex.

### Plná výhod Služby OMV tankovacej karty využijú najmä firmy s ročnou spotrebou paliva viac ako 6 000 litrov, čo sa rovná približne trom osobným vozidlám vo vozovom parku alebo jednému nákladnému vozidlu. A najlepšie na tom je, že vystavenie a vedenie palivovej karty od OMV je úplne zadarmo! Palivovú kartu môžete použiť na viac ako 2 000 pobočkách OMV, Avanti či Petrom. Ďalších viac ako 20 000 čerpacích staníc v 33 krajinách Európy máte k dispozícii v rámci siete Routex. > [Palivová karta OMV Card](https://www.omv.sk/sk-sk/firemni-zakaznici/palivova-karta-omv-card)
### Čo očakávať? * **Zníženie náročnosti účtovníctva**, pretože dostanete jednu súhrnnú faktúru za všetky palivové karty dvakrát mesačne. * **Individuálny prístup cez osobného zástupcu OMV**, na ktorého sa môžete obrátiť v prípade akýchkoľvek otázok. * **Jednoduché riešenie úhrady mýtnych poplatkov pre nákladné vozidlá**. ### Buďte ECO Kompenzovanie emisií CO2 je popri zamedzovaní a redukcii skleníkových plynov rovnako dôležitý krok pri celkovej ochrane klímy. Preto Vám OMV ponúka [OMV Climate Neutral Card](https://www.omv.sk/sk-sk/firemni-zakaznici/palivova-karta-omv-card/klimaticky-neutralna-doprava) – palivovú kartu, pomocou ktorej môžete jednoducho kompenzovať všetky alebo len časť Vašich natankovaných litrov. ### Buďte smart OMV Fleet Online Services (FOS) ponúka online správu Vašich palivových kariet. Zo svojho počítača, tabletu alebo telefónu môžete meniť nastavenia a limity na svojich kartách, ktoré sa okamžite premietnu do reality, ako napríklad okamžité zvýšenie limitu transakcií alebo blokovanie kariet v prípade ich straty alebo odcudzenia. Okrem toho OMV FOS ponúka objednávanie nových kariet či prehľadné dáta o transakciách všetkých palivových kariet alebo sťahovanie faktúr.
### Ušetrite čas aj peniaze: * Efektívne vrátenie DPH a netto vratka DPH. * Na platbu mýtneho a poplatkov za tunely môžete jednoducho použiť palivovú kartu OMV Card. Tá umožňuje bezhotovostný prechod cez mýtne brány, mosty aj tunely, znižuje množstvo zastávok, šetrí čas a ustavične poskytuje jasný prehľad všetkých transakcií. Navyše Vám teraz s palubnou jednotkou OMV Smart Toll Europe ponúka OMV skvelé riešenie úhrady mýta, pretože nahrádza viacero palubných jednotiek platných pre rôzne krajiny iba jedným zariadením. * Aplikácia OMV Filling Stations Finder Vám pomôže vyhľadať čerpacie stanice na Vašej zadanej trase.
### Chráňte Vaše vozidlá! Tankovaním na čerpacích staniciach OMV získavate nielen lacnejšie pohonné hmoty či výhodné služby. Prémiové palivá OMV MaxxMotion Vám vďaka vyššej dávke aditív prinášajú nasledujúce benefity: * * maximálna účinnosť motora, * menšie vnútorné trenie, * maximálny výkon s čistejším motorom, * nižšie emisie. * *Výhody závisia od štýlu jazdy, veku vozidla a motora a vzťahujú sa na porovnateľné palivo, ktoré spĺňa minimálne požiadavky (STN EN 590 pre motorovú naftu alebo STN EN 228 pre benzín)*.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!