Drogy, sex a rokenrol: Legendárne auto speváka Led Zeppelin si zažilo všetko! Čo je s ním dnes? (GALÉRIA)

Aston Martin DB5 Coupe spevák skupiny Led Zeppelin miloval. Robert Plant si na toto autíčko Jamesa Bonda potrpel. Skladal v ňom pesničky, prespával, stretával sa s fanúšičkami, žúroval.
Vydané  Text: 
Aj preto má dnes vysokú historickú hodnotu a predáva sa za neuveriteľných milión dolárov! Auto mení majiteľa a podľa slov samotného speváka, ešte v ňom cítiť tie roky hudby. **Stojí za milión?** Jeho cena je vysoká, ale oplatí sa. Spája totiž dve ikony 20. storočia, starú automobilovú klasiku, akým je Aston Martin sám o sebe a legendárnu kapelu.
Máte zvyšný milión? V Londýne už na vás toto autíčko čaká. Dobre si však poumývajte jeho interiér, možno ho ešte cítiť po šampanskom a heroíne… *Zdroj: blog.dupontregistry.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.