Raj pre elektromobily: V Bratislave sa otvorí nový nabíjací hub pre elektromobily

Štýlový dizajn, skvelá dostupnosť a špičkový výkon nabíjania. A bude takých viac!

Vydané  Text:  ZSE Drive

Elektromobily predstavujú budúcnosť aj pri budovaní dopravnej infraštruktúry. Či ste energetická spoločnosť, alebo prevádzkovateľ vozového parku, budovanie nabíjacích uzlov pre elektromobily je skvelý spôsob, ako zabezpečiť jednoduchší a širší prístup k infraštruktúre nabíjania, čo vedie k zníženiu stresu z dojazdu a k zvýšeniu flexibility pri plánovaní svojej jazdy.

ZSE Drive tak ako prvá spoločnosť na Slovensku predstavila nový nabíjací hub, a to konkrétne v Bratislave na Landererovej ulici.

Prvýkrát na Slovensku si tak budete môcť vyskúšať nabíjanie na 400 kW nabíjacej stanici, a to konkrétne na 6 DC bodoch s CCS konektormi. Priestor hub-u ponúkne zázemie až pre 10 elektromobilov. Aj touto výstavbou sa tak doplní infraštruktúra na plynulé nabíjanie elektromobilov v rámci krajín Európy, akými budú Slovensko, Česká republika, Maďarsko, Slovinsko, Chorvátsko a Rumunsko.

Súčasťou projektu nie sú len samotné nabíjacie body, ktoré budú zastrešené, ale aj komplexná budova s relaxačnou zónou a kým sa vám nabije váš elektromobil, čas môžete stráviť pri pití kávy v kaviarni, ktorá bude súčasťou komplexu. Súčasťou projektu je aj príprava na indukčné nabíjanie.

Hub Landererova je pilotným projektom spoločnosti ZSE Drive, ktorá naznačuje výstavbu ďalších podobných komplexov. Poloha tohto hub-u je situovaná v skvelej dostupnosti od centra mesta na Mlynských Nivách. V pešej dostupnosti na nachádza nákupné centrum Eurovea, obytné komplexy Panorama City či SkyPark, ako aj priame dopravné napojenie na diaľnicu cez Most Apollo.

Inzercia

 









Pokračujte na ďalší príspevok »



STARMUS na Slovensku

Kia sa stala partnerom mobility festivalu vedy STARMUS, poskytla 12 elektromobilov EV6 a EV9

  • STARMUS medzinárodný festival vedy, umenia a hudby sa bude konať už od tejto nedele 12. do piatku 17. mája v Bratislave a jeho ústrednou témou je Earth – budúcnosť našej planéty.

     Slovensko počas festivalu STARMUS VII. navštívia nobelisti, astronauti a svetoví umelci.  Kia je oficiálnym partnerom mobility a zabezpečí prepravu prednášajúcich v rámci celého festivalu svojou plne elektrickou flotilou vozidiel.