Raj pre elektromobily: V Bratislave sa otvorí nový nabíjací hub pre elektromobily

Štýlový dizajn, skvelá dostupnosť a špičkový výkon nabíjania. A bude takých viac!

Vydané  Text:  ZSE Drive

Elektromobily predstavujú budúcnosť aj pri budovaní dopravnej infraštruktúry. Či ste energetická spoločnosť, alebo prevádzkovateľ vozového parku, budovanie nabíjacích uzlov pre elektromobily je skvelý spôsob, ako zabezpečiť jednoduchší a širší prístup k infraštruktúre nabíjania, čo vedie k zníženiu stresu z dojazdu a k zvýšeniu flexibility pri plánovaní svojej jazdy.

ZSE Drive tak ako prvá spoločnosť na Slovensku predstavila nový nabíjací hub, a to konkrétne v Bratislave na Landererovej ulici.

Prvýkrát na Slovensku si tak budete môcť vyskúšať nabíjanie na 400 kW nabíjacej stanici, a to konkrétne na 6 DC bodoch s CCS konektormi. Priestor hub-u ponúkne zázemie až pre 10 elektromobilov. Aj touto výstavbou sa tak doplní infraštruktúra na plynulé nabíjanie elektromobilov v rámci krajín Európy, akými budú Slovensko, Česká republika, Maďarsko, Slovinsko, Chorvátsko a Rumunsko.

Súčasťou projektu nie sú len samotné nabíjacie body, ktoré budú zastrešené, ale aj komplexná budova s relaxačnou zónou a kým sa vám nabije váš elektromobil, čas môžete stráviť pri pití kávy v kaviarni, ktorá bude súčasťou komplexu. Súčasťou projektu je aj príprava na indukčné nabíjanie.

Hub Landererova je pilotným projektom spoločnosti ZSE Drive, ktorá naznačuje výstavbu ďalších podobných komplexov. Poloha tohto hub-u je situovaná v skvelej dostupnosti od centra mesta na Mlynských Nivách. V pešej dostupnosti na nachádza nákupné centrum Eurovea, obytné komplexy Panorama City či SkyPark, ako aj priame dopravné napojenie na diaľnicu cez Most Apollo.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

 

Inzercia

Inzercia








Pokračujte na ďalší príspevok »