Fotogaléria:Superman jazdí na Kii!

Čínsky výrobca chce predávať svoje automobily v Spojených štátoch už o dva roky.


Spoločnosť Guangzhou Automotive Group, alebo GAC Motor, uvažuje o premenovaní svojej značky Trumpchi ešte predtým, než začne predávať automobily v Amerike. Vedenie chce, aby ľudia nemali problém prijať novú automobilku a súčasný názov by za veľkou mlákou mohol rozpútať nelichotivé debaty či posmešky. Tie by totiž mohli priamo ohroziť predaje, a tak aj zničiť plány automobilky v USA.

Názov Trumpchi sa totiž veľmi nápadne podobá na meno súčasného amerického prezidenta, Donalda Trumpa, ktorý je mnohými považovaný za kontroverznú osobnosť. V skutočnosti však tento názov nemá so samotným prezidentom nič spoločné. Slovo Trumpchi je zložené zo skrátených slov, ktoré by sme vedeli preložiť ako „čínsky triumf“.

Spoločnosť pôvodne plánovala spustiť predaj automobilov v budúcom roku, ale tieto plány boli mierne oneskorené, keďže autá musia spĺňať všetky platné predpisy amerického trhu.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!