Fotogaléria:Ženeva 2009: Ford iosis MAX

Júnové vydanie magazínu auto motor a šport ponúka zaujímavé čítanie aj vstupenku na WTCC v hodnote 17 eur.


**Tretia** **Škoda Superb** začína novú éru tohto modelu, či bude úspešná, sme zisťovali na prvých jazdách. **Ford S-Max** už nie je taký športový, napriek tomu zvyšuje svoj náskok. Vyskúšali sme tri varianty VW **Golf Variant: športové R, silné GTD a oplastovaný Alltrack**. S **Renaultom Espace** sme hľadali odpoveď na hádanku, či je to viac MPV alebo SUV. **Autosalón v Šanghaji** pripravil zmes podivuhodných chutí, prinášame ochutnávku toho najlepšieho.

**Ford Focus ST kombi a Seat Leon ST Cupra** spájajú silný výkon s rodinným využitím, komu sa to darí lepšie? **Mercedes-AMG** **GT** na rodinu nemyslí vôbec o to viac sa zameral na športové výkony. **Suzuki Vitara** používa staré meno, off-road je však preň skôr okrajová záležitosť. Bude nástupca SX4 opäť bestsellerom? **Kia Sorento** predviedla luxus v nenápadnom balení, **Peugeot 308 SW GT** prináša oproti štandardnej verzii viac rozdielov v pocitoch ako v číslach. **Lexus RC F** sme si vychutnali plnými dúškami, auto s atmosférickým osemvalcom patrí nepochybne medzi tie posledné svojho druhu.

Technické okienko prezradí, ako dosahujú **motory PSA** také nízke spotreby. Formula 1 príde čoskoro do Rakúska, s Mini Cooper S sme preto navštívili **Red Bull Ring**. V teste pneumatík sme hľadali **letné obutie s rozmerom 235/35 R 19**, ktoré poskytne najlepší grip pre milovníkov športovej jazdy. Správa o spoľahlivosti od spoločnosti Dekra prezradí, **ktoré autá sa kazia najmenej**.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!