Výstava „Filozofia dizajnu Kia“ prebieha od 17. do 23. apríla, musíte však vycestovať na Milan Design Week 2023

Kia pokračuje vo svojej veľkej transformácii, po veľkolepom uvedení modelu EV9 pokračuje v propagovaní svojho dizajnového jazyka aj v Miláne.

Vydané  Text: 

* **Značka Kia predstavuje svoju dizajnovú filozofiu na sedemdňovom podujatí od 17. do 23. apríla v Museo della Permanente v talianskom Miláne**
* **Expozícia zahŕňa hlavné piliere filozofie „zjednotenie protikladov“**
* **Karim Habib bude spolu s ďalšími členmi vrcholného manažmentu zodpovednými za dizajn vozidiel Kia diskutovať o dizajnovej filozofii a vízii značky Kia**

Spoločnosť Kia práve prezentuje svoju dizajnovú filozofiu „zjednotenie protikladov“ v inovatívnej expozícii počas podujatia Milan Design Week 2023.

Expozíciu je možné vidieť v **Museo della Permanente** v talianskom Miláne od 17. do 23. apríla a sprevádzajú ju rôzne vystúpenia a spoločenské podujatia, ktorých cieľom je nadviazať priamy kontakt so zákazníkmi.

Expozícia je postavená na koncepte rozporu a kontrastu, ktorý vytvára predpoklady na vznik osobitého dizajnu inšpirujúceho k úvahám a výmene názorov. Výsledkom dizajnérskeho tímu Kia je umelecké dielo, ktoré znázorňuje tieto koncepcie a procesy, stelesňujúce novú dizajnovú filozofiu. **Karim Habib, výkonný viceprezident a šéf globálnej dizajnovej divízie spoločnosti Kia**, bude spolu s ďalšími vrcholnými riadiacimi pracovníkmi zodpovednými za dizajn vozidiel Kia hovoriť o detailoch expozície v duchu „zjednotenie protikladov“ a diskutovať o dizajnovej filozofii značky ako takej.

Súčasťou umeleckej expozície, ktorej premiéra na Bienále dizajnu Gwangju 2021 v Kórei vzbudila pozitívny ohlas, bude aj priestor na sprievodné podujatia vrátane pódia a fóra na rozhovory a prezentovanie kľúčových myšlienok. Každý deň Milánskeho týždňa dizajnu bude venovaný jednému z piatich hlavných princípov dizajnovej filozofie „**zjednotenie protikladov**“. Hlboké úvahy, diskusie a nápadité vystúpenia sa budú niesť v duchu kontrastných, no vzájomne sa doplňujúcich princípov. Súčasťou programu je aj dvojhodinové diskusné fórum a umelecké vystúpenie každý večer.









Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.