Pozrite si prvé fotografie pripravovaného SUV modelu Škoda. Bude mať mriežku chladiča ako BMW!

Česká automobilka Škoda pripravuje nový SUV model s kompaktnými rozmermi, ktorý sa najprv predstaví vo forme konceptu „Vision IN“. **Fanúšikovia si prvé tvary mohli pozrieť na zverejnených nákresoch, teraz začala automobilka postupne odhaľovať detaily skutočného auta.** Mnohé prvky prebrali dizajnéri od skôr predstaveného konceptu Vision iV, najväčšiu podobnosť pritom nájdeme práve v interiéri. Ten pôsobí naozaj… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Česká automobilka Škoda pripravuje nový SUV model s kompaktnými rozmermi, ktorý sa najprv predstaví vo forme konceptu „Vision IN“. **Fanúšikovia si prvé tvary mohli pozrieť na zverejnených nákresoch, teraz začala automobilka postupne odhaľovať detaily skutočného auta.** Mnohé prvky prebrali dizajnéri od skôr predstaveného konceptu Vision iV, najväčšiu podobnosť pritom nájdeme práve v interiéri. Ten pôsobí naozaj futuristickým a luxusným dojmom, môžu za to aj tradičné kryštalické doplnky odzrkadľujúce umenie českých sklárov. **Do oka však udrie predná maska, ktorá je podsvietená podobne ako v prípade nového BMW X6.** Očakávame, že rozmery novinky Vision In budú dĺžkou atakovať hranicu 4,30 metra. Výsledný produkt by sa mal veľkostne približovať európskej Škode Kamiq (4,24 m). Novinka má byť postavená s ohľadom na potreby a želania indických zákazníkov, predaj nového modelu totiž v Európe automobilka neplánuje. **Ako základ poslúži modulárna platformu MQB-A0-IN, na ktorej neskôr vzniknú aj ďalšie lacné modely Škody či VW.** Mladoboleslavská automobilka je už dlhšiu dobu zodpovedná za aktivity koncernu VW v Indii s cieľom posilniť identitu značky na tamojšom trhu. **Produkcia sériového modelu sa rozbehne ešte v priebehu roka 2020.** Kompletné odhalenie konceptu prebehne na autosalóne Auto Expo 2020 v Dillí (5. až 12. februára)




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.