Novým šéfdizajnérom značky Rolls-Royce sa stal Slovák! Bude navrhovať najluxusnejšie autá na svete

Najluxusnejšie autá na svete bude navrhovať Jozef Kabaň, ktorý v automobilke Rolls-Royce obsadil post šéfdizajnéra značky.
Vydané  Text: 
Našinca poznáme predovšetkým vďaka jeho pôsobeniu v škodovke, počas jeho kariéry v koncerne sa okrem iného podieľal na podobe exteriéru **Bugatti Veyron, Audi A6 alebo Volkswagenu Lupo.** Koncern opustil pred dvoma rokmi, odvtedy mal na starosť vzhľad prémiových vozidiel nemeckého BMW. Reštrukturalizácia vo vedení koncernu BMW mu však priniesla možnosť stať sa šéfdizajnérom luxusnej britskej značky Rolls-Royce. > „Som nadšený, že môžem oznámiť, že sa Jozef Kabaň stane naším šéfdizajnérom. Má výnimočný talent a za sebou významné úspechy. Myslím si, že fakt, že dokážeme prilákať tých najlepších ľudí v odbore, dokazuje, že sme jednou z tých najprestížnejších značiek,“ uviedol šéf automobilky Rolls-Royce Torsten Müller-Ötvös.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.