Ukážeme vám, ako vyzerá posadnutosť autami: Títo slávni zberatelia by mali zájsť k lekárovi! (GALÉRIA)

Niektorí z najslávnejších zberateľov automobilov v tom majú jasno. Jednoducho nahromadili obrovské garáže plné drahých áut, ktoré nemajú na svete konkurenciu.
Vydané  Text: 
MICHAEL FUX. Kubánsky imigrant a biznismen
Každý rok vyvíja automobilový priemysel nový, lepší automobi. Tlačí na inovácie, dizajn a nové technológie. S každoročným novým vývojom sa stáva pre zberateľa potom ťažké držať sa len jedného modelu. Avšak, ak nie ste super bohatý, nad zbierkou ani neuvažujte, akákoľvek podobná ako v galérii vás vyjde na milióny eur. A prečo to väčšina z týchto super bohatých ľudí robí? Autá berú ako investíciu, ktorá sa časom zhodnocuje. Samozrejme, historické pozadie a vzácnosť automobilu je silným dôvodom pri nákupe. Väčšina z týchto zberateľov áut sú aj zvláštne osobnosti, ktoré majú záujem vlastniť auto vyrobené na zakázku. *Zdroj: hotcars.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.