Utrpenie, ale aj radosť: Pozrite sa, ako to vyzerá, keď v aute cestuje medveď či krokodíl (GALÉRIA)

Zviera do auta nepatrí. Bolo vyrobené na prepravu osôb a vecí. Bohužiaľ, praktický život nás núti, aby sme v ňom previezli z času na čas aj zvieratko. Najčastejšími cestujúcimi bývajú mačky a psy.
Vydané  Text: 
**Praktický prevoz, ale aj machrovanie** Pokiaľ sa nevieme vzdať našich domácich miláčikov, je jasné, že s nami pocestujú. Kto si však zoberie na sedadlo alebo do kufra kravu, somárika, či tigra? Iba človek, ktorý sa chce ukázať, že na to má… Auto je pre ne klietka, strach z uzavretého priestoru môže byť pre zviera veľkým utrpením. Ešte horším variantom je teplé počasie. Zvieratko sa nepotí ako človek cez kožu, ale väčšinou jazykom. Pokiaľ sa v aute dostatočne nevetrá, môže prísť k najhoršiemu. **Cestovateľky myšky** Radosť z cestovania v aute na zvieratku vidieť. Je veselé, baví ho vyhliadka z okna, dokonca v ňom vie aj pokojne zaspať. Iba takto zistíte, či svojho miláčika zoberiete na výlet aj nabudúce. Inak vám hrozí, že vám od strachu interiér vášho vozidla pociká, alebo inak zničí. Najvďačnejšími zvieracími cestovateľmi bývajú obyčajne morčatá, ale aj myšky.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.