Utrpenie, ale aj radosť: Pozrite sa, ako to vyzerá, keď v aute cestuje medveď či krokodíl (GALÉRIA)

Zviera do auta nepatrí. Bolo vyrobené na prepravu osôb a vecí. Bohužiaľ, praktický život nás núti, aby sme v ňom previezli z času na čas aj zvieratko. Najčastejšími cestujúcimi bývajú mačky a psy.
Vydané  Text: 
**Praktický prevoz, ale aj machrovanie** Pokiaľ sa nevieme vzdať našich domácich miláčikov, je jasné, že s nami pocestujú. Kto si však zoberie na sedadlo alebo do kufra kravu, somárika, či tigra? Iba človek, ktorý sa chce ukázať, že na to má… Auto je pre ne klietka, strach z uzavretého priestoru môže byť pre zviera veľkým utrpením. Ešte horším variantom je teplé počasie. Zvieratko sa nepotí ako človek cez kožu, ale väčšinou jazykom. Pokiaľ sa v aute dostatočne nevetrá, môže prísť k najhoršiemu. **Cestovateľky myšky** Radosť z cestovania v aute na zvieratku vidieť. Je veselé, baví ho vyhliadka z okna, dokonca v ňom vie aj pokojne zaspať. Iba takto zistíte, či svojho miláčika zoberiete na výlet aj nabudúce. Inak vám hrozí, že vám od strachu interiér vášho vozidla pociká, alebo inak zničí. Najvďačnejšími zvieracími cestovateľmi bývajú obyčajne morčatá, ale aj myšky.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Servis

Štatistika porúch ADAC 2024: Ktoré jazdené autá sú najviac a najmenej spoľahlivé? Majú elektromobily menej porúch?

  • Ktorý jednoduchý komponent najčastejšie paralyzuje autá? Štatistika porúch od ADAC je analýza zahŕňajúca 156 modelových radov vozidiel.

     Nová štatistika poruchovosti ADAC ukazuje nielen to, ktoré autá sa v roku 2023 kazili najčastejšie, ale aj to, či sú skutočne elektromobily spoľahlivejšie. 
  • Rozhovor

    Milovník áut Craig Ramsay o autách, šoférovaní a hokeji: Ako si užil vlajkovú loď Škoda Superb?

  • Craig Ramsay, tréner našej hokejovej reprezentácie, mal ako jeden z prvých na Slovensku možnosť na týždeň otestovať úplne nový model Škoda Superb.

     V exkluzívnom rozhovore pre Škoda Storyboard prezradil, ako sa mu jazdilo, akým je šoférom, čo pre neho znamená svet áut a čo vlastne poháňa prvého muža našej hokejovej reprezentácie? Samozrejme, podelil sa aj o to, ako vidí šance na prípadný úspech jeho zverencov na blížiacich sa hokejových majstrovstvách sveta.