Presne pred 7 rokmi sa William s Kate vzali: Spomínate si ešte na ich promenádnu jazdu v požičanom Astone Martin? Komu patrilo a kto ho tak vyzdobil? (GALÉRIA)

Písal sa deň 29. apríl 2011 a celý svet sledoval svadobný obrad princa Williama s vojvodkyňou Kate Middleton. Od skorého rána sa ulice Londýna plnili turistami a fanúšikmi kráľovskej rodiny, aby vzdali hold tejto sympatickej dvojici.
Vydané  Text: 
Zdroj: Dailymail.co.uk
Svadba Williama s Kate sa odohrala v tisícročnej Westminsterskej katedrále svätého Petra. Na prvú novomanželskú jazdu požičal kráľovskému páru auto princ Charles. Išlo o tmavo-modrý Aston Martin DB6 MkII. Vozidlo bolo ozdobené červenými, bielymi a modrými stuhami zviazanými o kapotu. Pridané boli ešte balóny v tvare srdca s iniciálami ich mien. A kto za túto výzdobu mohol? Údajne sa o ňu postaral princ Harry.
Zdroj: Dailymail.co.uk
**Promenádna jazda** Vedenia vozidla sa ujal princ William, ktorý to odšoféroval z rezidencie kráľovnej na ich oficiálnu recepciu. Bol to jeho nápad, aby si odviedol svoju novomanželku na „prvú cestu“ Londýnom sám, bez kráľovského vodiča.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.