Nový model

Škoda Auto zverejňuje skice exteriéru štvrtej generácie modelu Superb

Vlajková loď portfólia vozidiel so spaľovacím motorom sa vyznačuje prvými znakmi nového dizajnového jazyka Modern Solid.

Vydané  Text: 

Viac ako týždeň pred svetovou premiérou štvrtej generácie modelu Superb zverejnila Škoda Auto skice exteriéru vlajkovej lode svojho portfólia vozidiel so spaľovacími motormi. Úplne nový dizajn zahŕňa prvky nového dizajnového jazyka Modern Solid. Medzi kľúčové dizajnové prvky patria vylepšené Matrix-LED predné svetlomety a zadné svetlá s kryštalickými prvkami. Svetová premiéra modelu Superb sa bude vysielať naživo 2. novembra o 19:00 SEČ.

„Superb tradične formoval dizajnový jazyk značky Škoda a štvrtá generácia modelu v tom bude pokračovať: vzhľad modelu charakterizujú ostro rezané línie, jasne definované a dynamické proporcie a moderný skulpturálny a kryštalický štýl.“

– Oliver Stefani, šéfdizajnér spoločnosti Škoda Auto

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Skice exteriéru ukazujú prvé znaky nového dizajnového jazyka Modern Solid.

Podčiarkujú tak odhodlanie českej automobilky rozvíjať svoju dizajnovú filozofiu a zároveň zostať verná známym hodnotám značky, ktorými sú praktickosť a priestrannosť.

Ešte dlhší a vyšší Superb štvrtej generácie teraz prichádza s vylepšenou aerodynamikou a množstvom ďalších predností.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Okrem iných dizajnových prvkov majú svetlomety ostrejší tvar a kryštalickejší štýl. Výrazne sa zväčšil priestor nad hlavou a batožinový priestor.

Svetová premiéra bude vysielaná naživo prostredníctvom platformy Škoda Storyboard a YouTube kanáli Škoda 2. novembra 2023 o 19:00 SEČ.









Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.