Fotogaléria:Škoda Octavia Tour 1.9 TDI: Stará láska

Odpovedzte na jednoduchú otázku a zapojte sa do súťaže o gola sadu v odolnom kufríku.


Fanúšikovia rýchlych a nablýskaných dvojkolesových tátošov si pred pár dňami prišli určite na svoje. V bratislavskom nákupnom centre Central boli totiž od 12. februára do 1. marca 2015 vystavované luxusné motorky, ktoré predstavila výstava I ♥ rýchlosť.

Výstava ponúkla viac ako 90 exkluzívnych motocyklov, medzi ktorými sa objavili aj značky ako Harley Davidson, BMW, Suzuki, KTM, Yamaha, Aprilia, Indian, Victory, Triumph. Návštevníci Centralu mohli zazrieť aj legendárne skútre Vespa a Capirelli, trojkolku Rewaco, špeciálne prestavby v podaní firiem XXX-LM, ktorá má na konte niekoľko európskych ocenení, či LL Customs.

**Čo môžete vyhrať?**

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Profesionálna gola sada USAG 1/2 “, 19 ks, šesťhranné nástrčné hlavice (10 – 30 mm), račňa s prepínaním smeru otáčania krúžkom, 1x predĺženie (125 mm), rukoväť v tvare T, špeciálna kazeta z vysoko odolného plastu s plastovým uzáverom. Súťaž trvá do 27.3.2015.

(soutez 1)

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Vyberáme najlepšiu verziu

Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!