Fotogaléria:Škoda Octavia Tour 1.9 TDI: Stará láska

Odpovedzte na jednoduchú otázku a zapojte sa do súťaže o gola sadu v odolnom kufríku.


Fanúšikovia rýchlych a nablýskaných dvojkolesových tátošov si pred pár dňami prišli určite na svoje. V bratislavskom nákupnom centre Central boli totiž od 12. februára do 1. marca 2015 vystavované luxusné motorky, ktoré predstavila výstava I ♥ rýchlosť.

Výstava ponúkla viac ako 90 exkluzívnych motocyklov, medzi ktorými sa objavili aj značky ako Harley Davidson, BMW, Suzuki, KTM, Yamaha, Aprilia, Indian, Victory, Triumph. Návštevníci Centralu mohli zazrieť aj legendárne skútre Vespa a Capirelli, trojkolku Rewaco, špeciálne prestavby v podaní firiem XXX-LM, ktorá má na konte niekoľko európskych ocenení, či LL Customs.

**Čo môžete vyhrať?**

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Profesionálna gola sada USAG 1/2 “, 19 ks, šesťhranné nástrčné hlavice (10 – 30 mm), račňa s prepínaním smeru otáčania krúžkom, 1x predĺženie (125 mm), rukoväť v tvare T, špeciálna kazeta z vysoko odolného plastu s plastovým uzáverom. Súťaž trvá do 27.3.2015.

(soutez 1)

Pokračujte na ďalší príspevok »



Slovensko

Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.
  • Dopravná poradňa

    Môžem sa otočiť v takejto križovatke, keď sú smery rozdelené ostrovčekom? Dopravné predpisy o otáčaní sa v križovatke

  • V niektorých križovatkách sa otáčať môžete, v iných zasa nie. Záleží aj na dopravných značkách, hoci explicitne nemusí byť otáčanie dovolené.

     Pripravili sme prehľadný súhrn aktuálnych pravidiel, ktoré sa týkajú otáčania sa v križovatke.