Trapas alebo nový virálny hit? Škoda vložila aplikáciu Connect priamo do ruky predavača

Herci sú však tak nepresvedčiví, až sa na to zle pozerá…
Vydané  Text: 


Internet a televízia sú dnes plné pútavých reklám a virálnych videí, v ktorých je veľmi ťažké zaujať. Tvorcovia reklamy majú zvyčajne málo času na upútanie pozornosti a aj keď ju získajú, neznamená to automatický úspech videa. Toto najnovšie od škodovky je nemalým úletom a my sa nevieme zhodnúť, či je reklama vtipná alebo trápna. Hlavnú úlohu v nej hraje predavač, ktorý sa zákazníkom horlivo snaží predať aplikáciu Škoda Connect zabudovanú priamo do ruky. Samotná myšlienka kreatívcov nie je zlá. Reklama je trápna snáď iba preto, že herci svoje úlohy nehrajú veľmi presvedčivo a celý efekt nachytávky tak stráca svoje čaro. Aj napriek tomu má video na Facebooku takmer 400-tisíc zhliadnutí a ďalej šíri sa sociálnymi sieťami. Nech je táto reklama akákoľvek, automobilka chce prostredníctvom nej poukázať na vyspelú funkčnosť aplikácie pre mobilné telefóny. Pomocou Škoda Connect je možné na diaľku ovládať a sledovať stav automobilov tejto značky, konkrétne v Kodiaqu, Octavii a v Superbe.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.