Footkhana, alebo futbal verzus Gymkhana

Futbal je vraj najpopulárnejšia hra na svete, no na forme ako dostať loptu do brány je stále čo meniť. Dokázal to i netradičný zápas, v ktorom proti sebe nastúpili útočník FC Barcelona a brazílsky reprezentant Neymar a jazdec rely Ken Block.
Vydané  Text: 
Keď sa vo futbalovom dueli stretne profesionálny futbalista s profesionálnym automobilovým jazdcom, dá sa očakávať, že sa bude celý čas hrať na jednu bránu. Zvlášť keď jeden z nich je Brazílčan a druhý Američan. To však v tomto prípade nebola jediná zvláštnosť. Tentoraz nielenže do jednej brány mierili obaja plánovito, ale navyše každý z nich použil techniku, ktorá mu je vlastná. Teda futbalista kopy priehlavkom, bokom, či špičkou a pretekár, ten použil svoje auto. Dá viac gólov futbalista, ktorého si súčasný zamestnávateľ cení na 59 miliónov Eur, posilnený kamarátmi ako Cafu? Alebo profesionálny drifter a občasný jazdec rallye, ktorého Fiesta má 650 koní a pohon všetkých kolies? Na prvý pohľad hrá všetko v prospech jednej strany, no výsledok zápasu nazvaného Footkhana je až neuveriteľne zmierlivý. Nakoniec, Block pri svojich občasných štartoch vo WRC už dokázal, že vie raz za čas celkom dobre trafiť. ![SdBXpORSGu0](http://img.youtube.com/vi/SdBXpORSGu0/0.jpg)








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.