Audi buduje najväčšiu exhibíciu v histórii

Na frankfurtskom autosalóne si Audi postaví vlastnú výstavnú halu, za ktorú plánuje utratiť až 10 miliónov eur. Najväčší stánok v histórii ingolstadtskej automobilky bude mať dokonca vlastnú krytú skúšobnú dráhu.
Vydané  Text: 
Výstaviská svetového významu sa vždy nesú v atmosfére jedinečnosti a opulentného dokazovania vlastných technických vymožeností jednotlivých značiek, doplnenej množstvom sprievodných akcií a tonami interaktívneho hi-tech vybavenia. Prezentovať sa, zaujať, predať a demonštrovať vlastné schopnosti. O to ide predovšetkým a obzvlášť silní hráči na trhu prémiových vozidiel vedia v tomto smere neraz pripraviť pôsobivé divadlo. Tento rok vo Frankfurte si na nás Audi plánuje pripraviť veľkolepé prekvapenie. V úmysle má totiž postaviť najväčšiu výstavnú plochu vo svojej histórii. 12 metrov vysoká, 100 metrov dlhá a 70 metrov široká „bublina“ vyrastie na zelenej ploche zvanej Agora. Tá je schopná poňať viac ako 30 vozidiel, zároveň pritom disponuje vlastnou, 400 m dlhou skúšobnou dráhou, na ktorej sa môže naraz nachádzať až 9 áut. Pre Audi je toto kľúčový parameter, nakoľko dnes ponúka vyše 40 modelov, resp. ich variácií, pričom miesto musí ostať aj pre pripravované štúdie a koncepty. V celkovej cene vyše 10 miliónov eur tak Audi dóm vhodne zapadne medzi BMW a Mercedes, ktorí taktiež plánujú vystavať vlastné veľkolepé stánky.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.