Fotogaléria:Kia Rio Sporty: Zaostrené

Januárové vydanie magazínu auto motor a šport už nájdete v stánkoch a trafikách. Vnútri sú aj tieto témy:


Pol roka pred spustením predaja sme testovali [**novú Škodu Superb**](http://www.autoviny.sk/testy/15041-skoda-superb-iii-2015-uz-sme-na-nej-jazdili), má sa Passat začať triasť od strachu? V budúcom roku však príde oveľa viac noviniek, na tie najdôležitejšie sme sa pozreli vo veľkom predstavení, dokonalý prehľad o všetkých nových modeloch vám dá náš **kalendár noviniek pre rok 2015**.

V porovnávacom teste sme hľadali **najlepší kompakt s naftovým motorom**, do súboja sa proti sebe postavili **Peugeot 308, Honda Civic, Opel Astra a Nissan Pulsar**. V domácich podmienkach sme spravili veľký test dvoch dôležitých modelov, do redakcie nám prišla nová **Škoda Fabia** aj **Volkswagen Passat**. Udržať s ním krok chce **faceliftovaný Peugeot 508**, podarilo sa mu to? Najmenšie autá patria do miest, **do Viedne sme sa vybrali s Citroënom C1**.

Vysoké Tatry nie sú len pre lyžiarov, s **Audi A6** sme objavovali ich nelyžiarsku stránku. **Dlhodobo testovaná Škoda Octavia RS** robí dobrú službu v premávke, prišiel však čas na jej odskúšanie v ostrom nasadení. **Mýty o nezávislom kúrení** neplatia, už nie je drahé a hlučné, ani nežerie veľa paliva. V prehľade zaujímavostí minulého roka sme sa pozreli na dianie v automobilovom priemysle, ale aj v športe. My sme si šport azda najlepšie z celého roka užili na **BMW M4, na Slovakia Ringu sme ho porovnali s jeho legendárnym predchodcom M3**.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.