VIDEO: Od smrti ho delili milimetre! Po tom, čo motorkár spadol, ho takmer zrazil kamión

K nehode došlo v Malajzii.
Vydané  Text: 
Na internete sa objavilo video, ktoré pripomína zraniteľnosť motorkárov na ceste. Nešťastníkovi z Malajzie sa pri jazde v daždi nepodarilo udržať motorku na ceste, **tá pravdepodobne dostala šmyk a vodič skončil na zemi.** To však nebol ani zďaleka koniec, zozadu sa totiž v plnej rýchlosti blížilo veľké nákladné auto. Motorkár po páde našťastie včas zareagoval a len tesne unikol pred istou smrťou pod kolesami nákladiaku.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.