Novinky na STK, nový FIAT Tipo, nafta dostane druhú šancu, dopravné obmedzenia v kocke | Výber dôležitých správ

Nedeľník magazínu AUTOVINY.SK o veciach, ktoré by žiadny slovenský motorista nemal prehliadnuť.
Vydané  Text: 

Časopis auto motor a šport prišiel s mimoriadnou akciou, posiela časopisy až domov a dáva veľké zľavy

auto motor a šport je dlhodobo najčítanejší motoristický časopis v Slovenskej republike, teraz prichádza s mimoriadnymi ponukami.

Ďakujeme, že ste sa aj túto nedeľu rozhodli otvoriť titul Autoviny.sk a prejsť si náš výber správ. Každú nedeľu pre vás pripravujeme súhrn správ, ktoré sú podľa nás najzaujímavejšie, najdôležitejšie a ktoré sa ukázali ako najčítanejšie v uplynulom týždni. Uplynulý týždeň bol z pohľadu motoristického spravodajstva opäť nesmierne zaujímavý. Na našom webe www.Autoviny.sk ste si mohli, okrem iného, prečítať aj o tom, že: * Od prvého apríla vstúpili do platnosti nové zákony cestnej premávky, prevažne sú tvrdšie; * čo sa v súvislosti s koronavírusom deje na STK; * Ruská LADA oslavuje päťdesiatku; * Kia a Hyundai dodatočne predlžujú záruku na svoje autá; * Ako reagujú akcie automobiliek na koronu; * Najpredávanejšie SUV sveta dostalo plug-in hybridný pohon; * Spaľovacie motory dostanú ďalšiu šancu; * akú sú všetky aktuálne obmedzenia dopravy v kocke; * BMW začne na odomykanie a štartovanie používať iPhone * a ďalšie Nezabudnite, že okrem webstránky www.autoviny.sk nás nájdete aj na Facebooku Auto Motor a Šport – Slovensko, na YouTubeInstagrame. ### NEDEĽNÍK – najčítanejšie, najdôležitejšie a najzaujímavejšie príspevky uplynulého týždňa.

Vodiči, pozor: 1.apríla vstúpili do platnosti tvrdšie zákony, toto je ich súhrn

Prvého apríla vstúpili do platnosti nové pravidlá cestnej premávky vyplývajúce z novely prijatej ešte minulý rok. Nové zákony sú prevažne tvrdšie.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.