Bratislavský obchvat a dôležité ulice zajtra na niekoľko hodín uzavrú! Toto je dôvod:

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave upozorňuje vodičov na rozsiahle dopravné obmedzenia, s ktorými je potrebné počítať v priebehu 7. februára. **„V súvislosti s návštevou nemeckej delegácie musia účastníci cestnej premávky počítať s viacerými dopravnými obmedzeniami, týkajúcich sa najmä širšieho centra Bratislavy ako aj hlavných príjazdových ciest do Bratislavy,“** informoval pre spravodajský portál dnes24.sk hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru… Prečítať celé
Vydané  Text: 
Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave upozorňuje vodičov na rozsiahle dopravné obmedzenia, s ktorými je potrebné počítať v priebehu 7. februára. **„V súvislosti s návštevou nemeckej delegácie musia účastníci cestnej premávky počítať s viacerými dopravnými obmedzeniami, týkajúcich sa najmä širšieho centra Bratislavy ako aj hlavných príjazdových ciest do Bratislavy,“** informoval pre spravodajský portál dnes24.sk hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. V čase od 10.30 hod dôjde môžete počítať s obmedzením premávky pri presune nemeckej delegácie z Bratislavského letiska, pričom dôjde k **uzatvoreniu diaľničného obchvatu D1 a to v úseku od Zlatých pieskov po Most SNP, ďalej Einsteinovej ul., Staromestskej ul. a Hodžovho nám. a obojsmerne Palisády.** Tieto obmedzenia by mali trvať zhruba do 11.00 hod, a následne dôjde na uvedenej trase k čiastočnému obmedzeniu ešte v čase medzi 11.30 hod a 12.00 hod. Obmedzenia budú pokračovať aj v popoludňajších hodinách. V čase približne od 14.00 do 14.15 poobede budú opäť uzatvorené obojsmerne Palisády a Hodžovo námestie. **Staromestská ulica, Most SNP, Eisteinová ulica a diaľničný obchvat v smere na Trnavu budú nasledovať od 14:45 do 16:00 poobede.**




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.