Lebky na aute, kostra namiesto rámu motorky: Najdesivejší pekelný stroj mal aj tak filmový Ghost Rider!

Strašia ľudí, deti, dokonca aj svojich majiteľov. Pekelné mašiny majú vzbudzovať hrôzu, diabolské napätie. Hľadali sme tie najstrašidelnejšie z nich medzi filmovými, ale aj skutočnými dopravnými prostriedkami.
Vydané  Text: 
**Pekelné auto** Určite poznáte Batmobile. Zrejme najgotickejšie auto filmovej histórie. Je to pekelný voz, ktorý vás vie na ulici vystrašiť a vyčistiť napr. New York za pár minút. Určite by sa to podarilo aj majiteľovi tohto strašidelného auta, ktorý sa rozhodol umiestniť ľudské lebky skutočne všade, kde na starom Mustangovi našiel miesto.
**Skeleton motorka** Okrem toho, že motorka s kostrou vyzerá desivo, je asi nepraktická, nemôže sa na nej pohodlne jazdiť. Podľa nás je jazda veľká vytriasačka. Dizajnér sa aspoň pohral s autenticitou kostry.
**Ohnivý jazdec** Najefektnejší prerod motocykla na niečo pekelné sa udial vo filme Ghost Rider s Nicolasom Cageom v hlavnej úlohe. Vo filme prechádzala premenou Suzuki GSX-R1000 a Suzuki GSX-1300R (Hayabusa). Pekelná mašina vyzerala akoby sa jej kov topil v plameňoch, ktoré boli, samozrejme, iba kvalitnými filmovými efektmi.
*Zdroj: hotcars*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.