Saddámov syn má smolu: Zabili mu otca a vzali aj obľúbené červené Ferrari!

Jeden z mnohých krásnych automobilov, ktoré pomaličky zomierajú odložené na medzinárodnom letisku v Dubaji má za sebou zaujímavý príbeh. Toto červené Ferrari, ktoré je totálne ukryté v prachu a v piesku patrí dieťaťu bývalého diktátora.
Vydané  Text: 
Zdroj: media.phunutoday.vn
Keď USA v roku 2003 napadli Irak, vojaci sa snažili dolapiť vodcu a prezidenta Iraku, Saddáma Husajna. Dôvodom mala byť jeho teroristická činnosť a vlastníctvo zbraní hromadného ničenia, ktoré sa údajne chystal použiť. **V púšti** Spojenecké sily vedené Spojenými štátmi nakoniec zvrhli Husajna a jeho rodinu, vrátane jeho syna Udaya Husajna. Ten čelil spravodlivosti v rukách svojich krajanov. Je zrejmé, že Uday sa nikdy nevráti po svoje auto. To zostane ešte dlho kdesi v dubajskej púšti hrdzavieť.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.