19 áut, ktoré chytili do rúk vandali vám zlomia srdce

Vandalizmus môže mať mnoho foriem. Zvyčajne nadobúda podobu popraskaných, poškodených okien, prepichnutých pneumatík, zničenej kapoty alebo graffiti na aute. Úmyselné poškodenie majetku je zločin. Šance nájsť vandala bývajú však nízke.
Vydané  Text: 
Zdroj: cars.ro
Milióny vodičov na celom svete sa stali obeťami automobilového vandalizmu, pričom ich autá utrpeli škody, ktoré sa dokonca vyšplhali na milióny. Len v Británii stojí samotný vandalizmus vodičov približne 2 miliardy libier ročne, pričom priemerné náklady na opravu sú vo výške 661 libier na vozidlo. Pozrite sa do galérie na zničené autá od žiarlivých mileniek, kolegov, susedov, či len opitých okoloidúcich…








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.