Top 10 najsexi pretekárok na trati aj mimo nej! Aha, číslo 8 je bomba! (FOTO)

Automobilové preteky už majú viac ako 100 rokov a tento šport bol väčšinou ovládaný mužmi. No časy sa menia a do pretekov ako je NASCAR či IndyCar vstupujú aj ženy. Pozreli sme sa na trať aj do áut a vybrali tie najkrajšie dámske vodičky, do ktorých by ste závodenie vôbec netipovali.
Vydané  Text: 
**10. Madalena Antasová** je v Portugalsku veľmi známou pretekárkou. Miluje rely a jazdy v púšti. Skáče s autom po piesočných dunách vysokými rýchlosťami.
**9. Maryeve Dufaultová** je tvárou mnohých, aj pánskych časopisov, využíva svoje príjmy z modelingu na financovanie svojej pretekárskej kariéry. V roku 2011 skončila na 16. mieste v ARCA.
**8. Milka Dunová** nie je síce až taká rýchla na trati, ale je rozhodne najmúdrejšia závodníčka so štyrmi magisterskými titulmi a patrí aj k najskúsenejším vodičkám v histórii IndyCar. Táto venezuelská krása bola vždy veľmi obľúbená medzi fanúšikov kvôli jej nádhernému zjavu.
**7. Leilani Munterová** je americká pretekárka. Má vysokoškolské vzdelanie v oblasti biológie. Je aktivistka za čisté životné prostredie a presadzuje aj čistejšie palivo v pretekárskych automobiloch.
**6. Ashley Force Hoodová** je jednou z mála žien, ktoré sústavne dokážu vyhrávať preteky. Má však tú výhodu, že je dcérou legendárneho pretekára Johna Forceho.
**5. Susie Wolffová** je škótska pretekárka. Má šťastie. Svojou snahou aj vďaka rodinným zväzkom sa z nej stal testovací pilot pre tím Formuly, kde pracuje aj jej manžel.
**4. Courtney Forceová** je mladšia sestra pretekárky Ashley Force Hoodovej. Courtney išla v jej stopách aj v stopách svojho otca.
**3. Shannon McIntoshová** má iba 26 rokov! A naozaj preteká. Začala s tímom Motorsports v roku 2011. V roku 2012 bola jediná ženská súťažiaca na Majstrovstvách F2000.
**2. Cyndie Allemannová** je skokanka v závodnom svete. Je dcérou bývalého švajčiarskeho šampióna Kurta Allemanna. Bola prvou ženskou vodičkou, ktorá sa v roku 2012 zúčastnila súťaže Super GT.
**1. Danica Patricková** je najúspešnejšia žena v histórii amerických open-wheel závodovov. Nedávno prešla z IndyCar na NASCAR, ale cíti sa tam ako doma.
*Zdroj: wonderslist.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.