Formula 1 – Pozrite si dychberúce zábery, zachytené fotoaparátom z roku 1913!

Z fotografií sršia emócie!
Vydané  Text: 
Joshua Paul je profesionálnym fotografom, ktorého baví šport. Emócie sa však rozhodol zachytiť netradičným fotoaparátom z roku 1913.


Pochopiteľne, s podobným fotoaparátom nie je možné vytvoriť dokonalú snímku. Vo svete farieb a vyváženej bielej, je pohľad na nedokonalú snímku tak trochu okúzľujúci. Fotoaparát Graflex zachytáva okamihy ako žiaden moderný prístroj súčasnosti.


Paul sa tomuto netradičnému umeniu začal venovať už v roku 2013, počas španielskej Grand Prix. Teraz dokumentuje závodné víkendy a svoje fotografie pravidelne publikuje aj v časopise Lillipop.




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.