Fotogaléria:Dacia Sandero už od 6 490 eur!

Neviete sa dočkať príchodu novej Škody Octavia? Poďte si ju pozrieť naživo na viedenský autosalón!


Okrem Škody Octavia sa vo Viedni po prvý raz ukazuje svetu Seat Leon, Európania tu po prvý raz uvidia BMW radu 5. Veľkým lákadlom je aj nový VW Golf. Ak pre nič iné, tak pre BMW sa do Viedne prísť oplatí. Na slovenských autosalónoch ich sotva stretnete.

Medzi lákadlá patria aj luxusné autá. Autosalón poctili svojou prítomnosťou Aston Martin DB 11, Rolls-Royce s modelmi Dawn a Wraith a s celou modelovou ponukou aj Porsche.

Výkladnou skriňou autosalónov bývajú štúdie. Do Viedne prišli ukázať svoj pohľad na budúcnosť VW (štvordverové kupé vo veľkosti Passatu) a Opel (kupé GT).

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Volkswagen Coupé Concept

Pokiaľ ešte neviete, čo budete robiť cez víkend, môže byť návšteva autosalónu v rakúskej metropole zaujímavým programom. Výstavisko Messe Wien nájdete pri Prátri na Trabrennstraße 3, 1020 Wien, dáta pre navigáciu: N 48.21269 E 16.41199. Brány sú otvorené do nedele 15. 1. každý deň v čase od 9:00 do 18:00. Vstupné na víkend je 13,5 € na osobu, deti nad 11 rokov platia 8,5 €, mladšie majú vstup zdarma. [Za 11 eur kúpite lístky online](http://www.viennaautoshow.at/de/Ticket.html). Prajeme vám príjemný zážitok. Či už z návštevy autosalónu, alebo z prehliadky našej galérie.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.