Živé umývanie áut vtedy a dnes: Baby zošaleli a idú viac do naha! (FOTO)

Snom každého muža je mať krásne vypulírované auto a sexy kočku v ňom. Už v minulosti napĺňali niektoré herečky túto mužskú predstavivosť, a to erotickým umývaním áut. V čierno-bielej dobe však išlo skutočne o čistú kapotu a sklá, než o ich mokré tričko a podprsenku.
Vydané  Text: 
**Zvodné telá** Dnes je všetko inak a exotické umývanie áut sa často mení takmer na pornografiu. Mnohé dievčatá sú totiž ochotné odhodiť zábrany, aj svoje oblečenie a premenia svoje telo na penovú hubku. Váľajú sa po kapote a ich pohyby nemajú nič spoločné s hygienou. S ihličkami na nohách rajcujú okolie, ktorému už vôbec o auto v tom momente nejde. A vám sa páči, keď skutočné ženy umývajú auto? Činnosť, ktorú robia muži naozaj najradšej sami? *Zdroj: pinterest*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.