Dôvody, pre ktoré tieto celebrity nechytia do rúk volant vás šokujú!

Naučiť sa šoférovať je v dnešnej dobe základná povinnosť, s ktorou už rastieme v pubertálnom veku. Vedieť jazdiť znamená akúsi slobodu v pohybe. Nie všetci však takto slobodní sú.
Vydané  Text: 
Skôr naopak. Sú závislí na niekom, kto ich prepraví z bodu A do bodu B. Aký majú tieto známe osobnosti problém, že si doteraz neboli schopní urobiť vodičák? **Kate Beckinsale** Herečka, matka, modelka. Podľa jej slov, šoférovať vraj nikdy nepotrebovala, ani nebude. Po tom, ako hneď poprvý raz pohorela na skúškach to v autoškole vzdala. Jej dcéra má však iný názor. Hoci je ešte mladá, má viac šoférskych skúseností, ako jej mama.
**Charlie Watts** Je mimoriadne excentrický človek. Bubeník kapely The Rolling Stones trávi väčšinu svojho života v súkromných lietadlách, tour busoch alebo limuzínach, a preto mu vodičský preukaz nič nehovorí. Vo svojich 71. rokoch trávi väčšinu času chovom koní, keď práve jeho skupina nekoncertuje.
**Russell Brand** Milujte ho, nenáviďte ho. Russel je herec, komik, aktivista, ktorý sa asi najviac zviditeľnil manželstvom s Kate Perry. Vyrastal v malom mestečku, ktoré malo iba verejnú dopravu. Nikdy za mlada nad vodičákom neuvažoval. Počas manželstva ho všade vozila jeho žena. Po rozvode mu šoférovanie už nejako začalo chýbať, no stále sa k nemu nedostal.
**Barbra Streisand** Je žijúca legenda a newyorská ikona, čo nás neprekvapuje, prečo nepotrebuje k autu papiere. Naposledy vraj sadla za volant niekedy v roku 1986 a odvtedy ani ťuk. Takže jej šoferák prepadol. Je hviezda veľkého formátu, a preto sa musí všade voziť, aby si tento status udržala.
**Robbie Williams** V roku 2011 sa priznal, že nevie šoférovať. Rodený Londýnčan sa vraj ani nemal šancu doma naučiť jazdiť kvôli dopravnej špičke v tejto metropole. Teraz býva v L.A. a stále sa spolieha iba na taxi. Ani by ste tomu neverili, keď vo všetkých svojich akčných klipoch sadá za volant, alebo sa predvádza ako vodič F1.
*therichest.com*








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.