Alboran, Aranda, Avila alebo Tarraco? Pomôžte Seatu vybrať názov pre nové SUV!

Od dnes do 25. septembra môže verejnosť hlasovať za svojho favorizovaného kandidáta.
Vydané  Text: 
Alboran, Aranda, Avila alebo Tarraco. Jedno z týchto štyroch mien zo španielskej geografie dostane budúce veľké SUV značky Seat, ktoré sa začne predávať v roku 2018. Od dnes do 25. septembra môže každý hlasovať za svojho kandidáta na internetových stránkach seat.es/buscanombre alebo seat.com/seekingname. Zvíťazí meno, ktoré získa najväčší počet hlasov.


Luca de Meo, predseda predstavenstva automobilky Seat, počas svojej prezentácia na frankfurtskom autosalóne zdôraznil, že „Alboran, Aranda, Avila alebo Tarraco splnili všetky nevyhnutné požiadavky potrebné na to, aby sa stali jedným z ďalších emblémov značky Seat. Tento projekt bol veľmi úspešný a opäť sa chcem poďakovať každému z vyše 133.000 fanúšikov v 106 krajinách, ktorí sa zapojili do tejto iniciatívy. Teraz je pred nami posledná etapa a chcem povzbudiť každého aby sa zúčastnil na hlasovaní.“




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.