Fotogaléria:IBM rieši nabíjanie elektromobilov

Na niektoré veci prostá odvaha nestačí, za predstavením Rafala Pasierbeka sa skrývajú hodiny náročného tréningu.


V redakcii nás zaujíma nielen výkon či krútiaci moment, ale aj talent ľudí, ktorí dokážu svojím vodičským umením zaujať. Medzi nich nepochybne patrí aj Poliak Rafal Pasierbek, známy aj pod pseudonymom Stunter 13. Jeho video si na internete pozrelo viac ako 40 miliónov ľudí a zaujalo aj nás, pretože podobné kúsky sa nevidia každý deň. Celé video pôsobí veľmi prirodzene a Rafal sa predvádza s takou ľahkosťou, akoby to robil od narodenia. Veríme však, že za týmto štvorminútovým videom sa skrýva nespočetné množstvo pádov a zranení, ktoré si privodil počas tréningov. Veď posúďte sami!

**VIDEO:**

![PHdIECkvWt8](http://img.youtube.com/vi/PHdIECkvWt8/0.jpg)

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.