Fotogaléria:Ženeva 2009: Terénne kombi Saab 9-3X VIDEO

Ako poriadne pritiahnuť pozornosť úradov na tragický stav ciest? Dámy v Novosibirsku našli veľmi zaujímavý spôsob.


Povrch ciest v Novosibirsku je doslova zúfalý, naše tankodromy popri nich pôsobia ako pristávacie dráhy pre lietadlá. Nedostatočná údržba ich doviedla do stavu, že sa na nich objavujú aj niekoľko metrov veľké mláky, miestne úrady s tým však nič nerobia. Napriek tomu našli spôsob, ako pritiahnuť zrak všetkých naokolo.

Podľa skupiny protestujúcich slečien sú mláky tak veľké, že by si tam ľudia mali priniesť nafukovačky a užiť si slnečné lúče. A tak aj spravili. Len či sa to okoloidúcim nezapáči natoľko, že už opravené cesty nebudú chcieť. Primátor mesta Anatoly Lokot však prisľúbil, že dá program údržby ciest preskúmať. Ako však vidno na videu, všetko má svetlé stránky.

![YzYXXUeAW2c](http://img.youtube.com/vi/YzYXXUeAW2c/0.jpg)

Zdroj: Siberian Times

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.