Chýbajú vám tradičné autosalóny? Jeden sa na jeseň bude konať v Mníchove!

Výstava IAA sa roky spájala s Frankfurtom. Časy sa však menia. Tento rok sa bude konať v Mníchove. Účasť už potvrdilo viacero významných automobiliek. Zaujímavý tip na jesenný výlet, čo myslíte?
Vydané  Text: 
Pandémia zasiahla do našich životov veľmi kruto. **Tento rok boli zatiaľ odvolané takmer všetky významné automobilové výstavy**. Zdá sa, že pre automobilových fanúšikov konečne svitá na lepšie časy. Na jeseň, konkrétne od 7. do 12. septembra 2021, sa v Mníchove uskutoční výstava **IAA MOBILITY**. Ak sa vám táto výstava dlhoročne spájala s Frankfurtom, máte pravdu. V tomto meste sa konala od v roku 1951. Klesajúci záujem vystavovateľov a návštevníkov jej však zlomili krk. Organizátor výstavy, nemecká asociácia automobilového priemyslu (VDA) sa rozhodol pre rázne zmeny. A tie sa netýkajú iba zmeny miesta konania výstavy, ale aj jej zamerania.
Tohtoročné podujatie teda už **nebude iba výstavou automobilových krásavcov**, výrazný priestor dostane aj téma **udržateľnej mobility budúcnosti**. Čo si pod tým máme predstaviť? Celkom určite bude témou elektromobilita, nové technológie a rozvoj navíjacej siete. Organizátor tak chce prostredníctvom podujatia popularizovať nové technológie a viac ich priblížiť bežným spotrebiteľom.
Novému zameraniu zodpovedá aj zoznam vystavovateľov, ktorí sa už na podujatie prihlásili. Na domácej pôde samozrejme nemôžu chýbať domáce značky ako **Mercedes-Benz, BMW** a **Volkswagen**, účasť už vraj potvrdili aj **Renault**, **Hyundai** a **Ford**. Veľké expozície podľa očakávania sľubujú aj čínske značky **Nio**, **SAIC** a **Xpeng**.








Pokračujte na ďalší príspevok »



LÁSKA NA PRVÝ AJ DRUHÝ POHĽAD

Ideálne vyváženie hodnoty a ceny / Dlhodobý test Kia Ceed 1.5 T-GDi 6MT Sport

  • Neverte im, keď tvrdia, že potrebujete prémiové auto, aby ste si splnili sny. Každému záleží na cene, nenechajte sa preto zahanbiť tým, že cielene hľadáte nové auto s najlepším balansom ceny, hodnoty, techniky a estetiky.

     Kia Ceed je stálicou, ktorá je overená, obľúbená a vytrvalo na poprednej pozícii, pokiaľ ide o ponúkanú výbavu vzhľadom na cenu - dokonca aj v stupni výbavy s názvom Sport. Foto: Juraj Hrivnák
  • Výpadok Slovensko.sk

    Portál Slovensko.sk má problém, elektronicky so štátom cez Chrome a Edge nevybavíte nič. Návod, ako to obísť

  • Kto chcel využiť týždeň so sviatkom na to, aby si vybavil záležitosti, ktoré od neho vyžaduje štát, má smolu. Portál Slovensko.sk naďalej trápia výpadky pre najčastejšie používané prehliadače internetu.

     Riešenie spočíva v nainštalovaní alternatívnych prehliadačov Opera alebo Firefox. 
  • Slovensko

    Vyvlastňovanie je štandardný inštitút, ktorý spomína aj ústava, tvrdí rezort dopravy pri zákone o strategických investíciách

  • V priebehu apríla rezort dopravy vykonal kroky, ktoré povedú k rýchlejšej a bezpečnejšej preprave nielen na východe Slovenska.

     Parlament schválil zákon o strategických investíciách a na rozvoj verejnej dopravy v regiónoch sa vyčlenilo 350 miliónov eur. Sporným miestom má byť ľahšie dostupné vyvlastňovanie.