Výber dôležitých tém pre motoristov: Pokuty, nové povinnosti vodičov, vypínanie motora, podvody s pneu a ďalšie

Pripravili sme pre vás výber dôležitých príspevkov z našej poradne, aby ste všetko našli na jednom mieste.
Vydané  Text: 
Už niekoľko rokov pre vás pripravujeme a zverejňujeme príspevky z rubriky Poradňa. Pôvodne sme sa v nej venovali technologickým záležitostiam, ako oprave niektorých komponentov vozidiel, časom sa záujem čitateľov veľmi jednoznačne preklopil v prospech legislatívnej poradne. My sme zareagovali a dnes nájdete na www.Autoviny.sk veľké množstvo publicistických príspevkov, ktoré sa týkajú povinností vodiča, emisných a technických kontrol, pokút, policajných kontrol a ďalších súvisiacich tém. Dnes sme sa pre vás rozhodli zosumarizovať to najdôležitejšie a najčítanejšie z uplynulého obdobia. Veríme, že vám tieto naše príspevky pomôžu lepšie spoznať svoje povinnosti a práva, ktoré máte ako vodič motorového vozidla.

Povinná výbava vozidla v roku 2020: čo už nemusíte mať v aute a čo, naopak, áno?

Povinná výbava vozidla sa mení a pre mnohých motoristov môže byť prekvapením, čo sa v nej nenachádza.




Erik Stríž je motoristický novinár, redaktor denníka Autoviny.sk a redaktor časopisu auto motor a šport. Pripravuje témy, aktuality a testy automobilov. Zvýšenú pozornosť venuje legislatíve súvisiacej s dopravou a bezpečnosti.

Zaujíma vás riešenie dopravného problému alebo pre nás máte tip na článok? Napíšte na tip@motoristickynovinar.sk





Pokračujte na ďalší príspevok »



STARMUS na Slovensku

Kia sa stala partnerom mobility festivalu vedy STARMUS, poskytla 12 elektromobilov EV6 a EV9

  • STARMUS medzinárodný festival vedy, umenia a hudby sa bude konať už od tejto nedele 12. do piatku 17. mája v Bratislave a jeho ústrednou témou je Earth – budúcnosť našej planéty.

     Slovensko počas festivalu STARMUS VII. navštívia nobelisti, astronauti a svetoví umelci.  Kia je oficiálnym partnerom mobility a zabezpečí prepravu prednášajúcich v rámci celého festivalu svojou plne elektrickou flotilou vozidiel.