VIDEO: Pozrite si exkluzívnu ukážku a dátum spustenia ďalšej série The Grand Tour.

Ďalšia séria bude pravdepodobne posledná! Prečo?
Vydané  Text: 
Už osemnásteho januára odvysiela internetová televízia Amazon Prime premiérovú časť novej série obľúbenej motoristickej show The Grand Tour. Nebudú chýbať ani obľúbení protagonisti na čele s Jeremy Clarksonom, Jamesom Mayom a Richardom Hammondom, ktorí **opäť prežijú neobyčajné dobrodružstvá a zavítajú do krajín ako napríklad Mongolsko, Čína, Škótsko či USA.** Veľkú radosť z príchodu novej série však striedajú nemalé obavy týkajúce sa budúcnosti tejto relácie. **Pôvodný kontrakt z roku 2015 počítal s tromi sériami (celkovo 36 epizód) a na internete sa v súčasnosti šíria správy o tom, že Amazon neplánuje predĺžiť zmluvu s producentmi The Grand Tour.** Napriek veľkej popularite, obsahová náplň jednotlivých dielov je kvôli zrýchlenej produkcii o niečo menej zaujímavá než v minulosti. Netreba zabúdať ani na vek obľúbených moderátorov, ktorí sa čoskoro dostanú do kategórie šesťdesiatnikov. **Keby sa producentom nakoniec predsa len podarilo presadiť predĺženie kontraktu, pravdepodobne pôjde o posledné epizódy tohto legendárneho tria pred odchodom na zaslúžený odpočinok.**




Automobilový priemysel čelí najťažšej skúške od samotného vzniku. Vysporiadať sa musí nielen s novými technológiami, reguláciou či elektrickou revolúciou, ale aj s čoraz častejším prehodnocovaním významu a dôležitosti automobilov v našich životoch. Ako to celé nakoniec dopadne, zatiaľ nie je známe. Transformácia sa však ešte len začína a budem veľmi rád, keď sa na túto cestu vyberiete spolu so mnou. Držte si klobúky!





Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.