Fotogaléria:Viper do Európy nepríde

Áno, čítate správne, salto dopredu dokážete spraviť aj s autom a vyzerá to mimoriadne jednoducho.


Ak mám byť úprimný, jazdenie s extrémne upravenými dodávkami na ešte extrémnejších kolesách som nikdy nepovažoval za umenie. Skôr som ho považoval za akúsi propagáciu americkej brutality a schopnosti prevalcovať zopár vrakov a tváriť sa pritom dôležito. No to, čo predviedol Lee O´Donell na pretekoch Monster Jam World Finals XVIII mi vyrazilo dych. Dokázal totiž to, čo by som ja a verím tomu, že aj vy predtým považovali za jednoducho nemožné.

![gxOViZm3ih8](http://img.youtube.com/vi/gxOViZm3ih8/0.jpg)

Pritom jeho celé predstavenie vyzerá naoko nudne, jedine na jeho konci sa pilot rozhodne ukázať pár trikov. Prvým je salto oproti stene, druhý trik je však pôsobivejší, napokon jazdec vyžije moment, kedy sa ocitne na zadných kolesách, pridá plyn a tesne pred vrcholom odrazu pribrzdí, vďaka čomu absolvuje salto smerom dopredu! Hoci celá show končí s autom na streche.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

![WTdREmxtUTw](http://img.youtube.com/vi/WTdREmxtUTw/0.jpg)

Samozrejme reakcia publika nenechá na seba dlho čakať!

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.