Fotogaléria:Chystá sa super Rolls-Royce

Tiež vám často napadne, prečo práve vy platíte tak vysoké poistenie za auto, keď nie ste žiadny pirát ciest? Potom pre vás máme skvelú správu. A najmä skvelú novú službu YOUBI, vďaka ktorej už poistku preplácať nemusíte…


YOUBI je v autopoistení prevratnou novinkou. A pritom úplne jednoduchou:​ Proste platíte podľa toho, ako zodpovedne sa správate za volantom.​ Takže ak jazdíte bezpečne, podľa pravidiel a bez nehôd, nemáte už žiadny dôvod za poistenie zbytočne platiť viac. Vďaka YOUBI skrátka platí, že čím zodpovednejšie a bezpečnejšie šoférujete, ​tým viac peňazí od nás dostanete späť.

A navyše si môžete vybrať, aká poistka vám za volantom sadne viac. Či tá s vyššou mesačnou sadzbou s neobmedzeným počtom najazdených kilometrov alebo nižšia sadzba plus platba za prejdenú vzdialenosť. Podľa toho, ako bezpečne jazdíte, sa vám budú mesačný základ a cena za kilometer postupne znižovať. Alebo môžete klasicky zaplatiť poistku na celý rok a za bezpečnú jazdu budete dostávať peniaze späť každé 3 mesiace​ .

Ako zistíme, že ste zodpovedný vodič? ​Stiahnete si jednoduchú mobilnú aplikáciu, ktorá nám to povie. Zaznamená, ako jazdíte a my ​vám potom vrátime zaslúžené peniaze.​ Ak by sa náhodou stalo, že podmienky na vrátenie časti peňazí nesplníte, pomocou informácií z aplikácie vám poradíme, na čom zapracovať, aby to už nabudúce vyšlo.

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Inzercia

Čo poviete, YOUBI stojí za skúšku, nie? ​[**Zistite ešte viac**](http://youbi.sk/)

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.