Fotogaléria:Chevrolet Cruze už aj ako kombi

Leto – čas cestovať. Nový auto motor a šport prináša zaujímavé tipy na výlety a množstvo pútavého čítania o autách, vyberáme z obsahu.


Dlho očakávaná **Alfa Romeo Giulia** reálne prichádza na naše cesty, vyzývateľa prémiových automobilov sme preverili na prvých kilometroch. Litrový trojvalec už nie je výsadou malých automobilov, vyskúšali sme **Audi A3 a Škodu Octavia s motorom 1.0 TSI**. Na novú cestu nastupuje **Peugeot 3008, z kríženca sa stalo SUV**.

Na silnú pozíciu Škody Octavia útočí Opel Astra, kto vyhrá **v tesnom súboji kompaktných kombi**? **BMW X5, Mercedes-Benz GLE a Volvo XC90 s plug-in hybridným pohonom** ukazujú, ako šetria bohatí, my ukážeme realitu. **VW Tiguan** hrá na konzervatívnu strunu, no opäť má na to, aby sa stal etalónom segmentu.

Leto je časom cestovania. Ponúkame **tipy na výlety pre nadšencov motorizmu, aj na dovolenku na Slovensku**. Pre fanúšikov cyklistiky sme pripravili **prehľad Tour de France.** V technickomokienku sa pozrieme na to, aké informácie o nás vedia moderné autá a ako dáta chrániť. Modernej technike sa už dnes nevyhneme, na ich funkcie sme si posvietili v **porovnaní prémiových palubných systémov**. Pri nákupe jazdeného auta je večnou dilemou ich spoľahlivosť, **správa o nedostatkoch vozidiel od spoločnosti Dekra je pri výbere cenným pomocníkom**.

Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.