VIDEOTEST: BMW 330i je driftovacia mašina na každý deň!

Každá automobilka chce, aby bol jej nový model lepší, než ten starší. Nie vždy sa to však podarí. Napriek tomu, že nové BMW radu 3 má všetko, len nie tradičný BMW dizajn, s jeho hodnotami je to trochu iné.
Vydané  Text: 
BMW boli vždy jazdecké mašiny. Aspoň taký imidž mali pred verejnosťou. Často ho vytvárali najmä modely z divíze BMW M. Mimo týchto modelov jazdili staré bavoráky veľmi slušne, ale tie, ku ktorým sa najviac modlia dnešní tradicionalisti, neboli bez úprav nijako extrémne rýchle na kľukatých cestách. Nové BMW radu 3 s M-packetom nás práve preto šokovalo. Jeho podvozok je slovom geniálny a aj keď v meste je tvrdší, práve pri rýchlej jazde pochopíte, prečo. A po pár prejazdoch zákrut mu túto tvrdosť radi odpustíte. Náš testovaný kus bol navyše špeciálny v tom, že mal pohon výlučne zadných kolies. Aj keď proti xDrive nič nemám a za príplatok je aj na novej trojke k dispozícii, je to vskutku osviežujúci pocit. Najmä ak je k dispozícii ešte aj plne variabliný samosvorný diferenciál. To sme na neeMkovom BMW ešte nemali! K tomu plne vypínateľná stabilizácia a dostatočný výkon… Viac uvidíte v našom videoteste.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.
  • Vyberáme najlepšiu verziu

    Poradca pri kúpe Mitsubishi ASX a COLT: Chameleón a mestská zbraň

  • Mestské Mitsubishi Colt ponúka krásny dizajn, päťročnú záruku a môžete si ho vybrať aj s hybridným pohonom. Lenže mali by ste? Povieme vám, ktorá výbava a motorizácia je pre vás!

     Máloktorý crossover v tejto triede ponúkne také široké rozpätie výbav a pohonov, ktoré zahŕňajú klasiku, mild-hybrid, hybrid, aj plug-in hybrid, ako práve ASX!