Jaguar a Land Rover menia majiteľa POTVRDENÉ

Koncern Ford dnes oznámil predaj značiek Jaguar a Land Rover indickej automobilke Tata.
Vydané  Text: 
Koncern Ford deklaroval už približne pred rokom, že prémiové značky Jaguar a Land Rover budú nasledovať osud značky Aston Martin a zmenia majiteľa. Z viacerých záujemcov bola favorizovaná indická automobilka Tata, ktorá nakoniec získala obe značky za 2,3 miliardy dolárov. Ford však ostane dodávateľom pohonných jednotiek a iných dielov a bude sa ďalej podieľať na vývoji nových modelov. Z bývalej Premier Automotive Group tak už ostala len značka Volvo, ktorá však tiež asi dlho v rukách Fordu neostane.








Pokračujte na ďalší príspevok »



Bezpečná a pohodlná cesta autom na dovolenku

  • Cestovanie na dovolenku autom prináša slobodu a flexibilitu. Možnosť spontánneho zastavenia sa na krásnych miestach, objavovanie menej známych lokalít a možnosť preskúmať krajinu vlastným tempom sú len niektoré z výhod tohto spôsobu cestovania.

     Avšak, aby bola cesta bezpečná a pohodlná, je dôležité venovať pozornosť aj dôkladnej príprave a plánovaniu.  Ak aj vy patríte k milovníkom cesty autom, v tomto článku sa pozrieme na dôležité aspekty prípravy na dovolenku autom a tipy, ako zvýšiť bezpečnosť na ceste.